КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРАВА ІНСТИТУТУ ПРАВА

  • Українська
  • English

Старша викладачка кафедри АГПФЕБ Горобець Надія в рамках програми Erasmus+ взяла участь в роботі International and European studies week – Spring 2024 в Університеті м. Кадіс (Іспанія).

Старша викладачка кафедри АГПФЕБ Горобець Надія в рамках програми Erasmus+ взяла участь в роботі International and European studies week – Spring 2024 в Університеті м. Кадіс (Іспанія).

Loading

Швидкі побачення зі спеціальностями СумДУ

20 квітня (субота) о 13:00 запрошуємо учнів 10-11 класів, студентів коледжів та батьків абітурієнтів на “швидкі побачення” зі спеціальностями Сумського державного університету.

Loading

Відбулася онлайн зустріч Науково-дослідного гуртка «Fines legis» (Межі закону)

20.03.2024 року відбулася захоплююча онлайн зустріч Науково-дослідного гуртка «Fines legis» (Межі закону), яка зібрала значну аудиторію студентів, зацікавлених у правових науках. Керівники гуртка, визнані експерти у галузі права, Старинський Микола та Шлапко Тетяна, провели надзвичайно інформативну сесію, зосередившись на важливих темах сучасної правової системи України.

Loading

Керівник юридичної клініки СумДУ Людмила Руденко взяла участь у координаційній зустрічі з представниками Уповноваженого ВРУ з прав людини у Сумській області

20 березня 2024 року керівник юридичної клініки ННІ права СумДУ Руденко Людмила взяла участь у координаційній зустрічі з регіональною координаторкою взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Сумській області Мариною Єжкун.

Loading

“Онлайн-тренінг «Школа виживання для підлітків»: запрошення для молоді Сумської області”

Запрошуємо учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл Сумської області та студентів 1 курсу ННІ права СумДУ на онлайн-тренінг «Школа виживання для підлітків» на основі матеріалів, створених студією Real Stories Production спільно з правозахисною асоціацією FREERIGHTS за фінансової підтримки Фонду підтримки демократії Посольства США в України.

Loading

Навчально-науковий інститут права Сумського державного університету запрошує на навчання!

🇺🇦 Навчально-науковий інститут права Сумського державного університету (СумДУ) відкриває двері для амбіційних абітурієнтів, які прагнуть здобути якісну юридичну освіту Європейського рівня. Наш інститут є  структурним підрозділом одного з найпрестижніших університетів країни, відомий своїми інноваційними програмами та висококваліфікованими викладачами.

Loading

Програма професійного розвитку з інтернаціоналізації вищої освіти AUU Global Synergy для викладачів Альянсу українських університетів

З 29 січня по 02 лютого завідувач кафедри АГПФЕБ Олександр ІЛЬЧЕНКО та старший викладач кафедри ФЮКП Вікторія ПАНКРАТОВА взяли   участь у програмі професійного розвитку з інтернаціоналізації вищої освіти AUU Global Synergy.

Loading

“Розкриття Особливостей Функціонування Українського Суспільства: Зустріч з Представником ДУ «Центр Контролю та Профілактики Інфекційних Хвороб» у Виконанні НТШ «Fines legis»”

У межах просвітницької діяльності наукового товариства студентів та аспірантів «Fines legis» Навчально-наукового інституту права Сумського державного університету та з метою підвищення обізнаності молоді нашого регіону щодо особливостей сьогоденного функціонування українського суспільства на прикладі функціонування ДУ «Центру контролю та профілактики інфекційних хвороб Міністерства охорони здоров’я України» 18 січня 2023 року о 16:30 відбулася онлайн-зустріч на платформі […]

Loading

Вітаємо колектив переможців проєктів фундаментальних наукових досліджень у 2024 році

Відповідно до наказу МОН від 27.12.2023 № 1572 за основним конкурсом кафедра АГПФЕБ Навчально-науковий інститут права отримавла фінансуванняпроєкту фундаментальних наукових досліджень, зокрема, у секції «Право» серед 4 проєктів, які пройшли конкурсний відбір у 2024 році, колектив авторів Навчально-наукового інституту права та керівник проєкту Миргород Валерія, кандидат юридичних наук, доцент, докторантка ННІ права – стали переможцями […]

Loading